Coaching

“Ik wil graag assertiever worden”

“Ik kan me zo laten gaan in een discussie. Ik zou graag m’n emoties beter onder controle houden”

“Ik ben nu manager van de afdeling, maar ik voel me nog zo onzeker als ik een meeting leid. Ik zou graag wat sterker in m’n schoenen willen staan op zo’n moment”

Dit zijn zomaar wat doelen die coachees van Tram 13 graag willen behalen. En ieder op zijn of haar eigen manier. De één heeft aan 2 sessies al voldoende handvatten om verder te kunnen en de andere persoon heeft langer nodig om overtuigd te worden van zijn of haar eigen kunnen.

Persoonijk coaching traject

Een coach van Tram 13 zal jou op gelijkwaardige basis ondersteunen bij het behalen van de door jou opgestelde doelen. Soms zijn jouw doelen nog helemaal niet helder, maar weet je wel dat begeleiding iets is wat je verder zal brengen. In dat geval gaan we samen met jou onderzoeken waar voor jou de hulpvraag zit, zodat jij vanuit hier jouw doelen kunt bepalen.

Een coachtraject bestaat uit de volgende stappen

1. Kennismakingsgesprek

2. Duidelijkheid over het probleem of de situatie creëren

3. Het stellen van de doelen

4. Het opstellen van een plan

5. Handvatten om het plan te kunnen uitvoeren

6. Evaluatie

Jouw resultaat

Wanneer je heel even stil staat en jezelf gaat reflecteren kom je vaak tot hele positieve dingen. Wij van Tram 13 geloven dat je pas echt kunt groeien als je in staat bent tot zelfreflectie. Wie ben jij? Waar krijg jij energie van? En waar loop jij op leeg? Waarom reageren mensen zoals ze reageren en wat is jouw rol daarin?

De coaching trajecten bij Tram 13 hebben als doel groei in persoonlijk leiderschap. Het brengt je verder als persoon, maakt je gelukkiger in je werk en gegarandeerd succesvoller in je functie.